Connect with us
Publicitate

SPORT

Stanciu, aproape de FC Vaslui. Albaiulianul ar putea pleca în cantonamentul moldovenilor

Publicat

Unirea Alba Iulia este aproape de a realiza mutarea iernii. Mijlocaşul junior Nicușor Stanciu are o ofertă din partea grupării FC Vaslui. Trupa lui Porumboiu a înaintat „alb-negrilor” o ofertă cifrată  la 100.000 de euro, dar albaiulienii vor dublu, în schimbul mijlocașului dorit de VFB Stuttgart și Celtic Glasgow. ”Nu am bătut palma cu cei de la Vaslui, am avut niște discuții, s-ar putea în seara asta să se decidă. Avem ofertă clară de 100.000, probabil 200.000. Acesta (n.r. – Porumboiu) vrea să-l vadă, 2-3 zile. Nu trebuie să punem problema banilor, când vorbești de bani, trebuie să-l dorească”, a declarat președintele executiv Unirea Alba Iulia, Nicolae Lupu.

Mijlocașul albaiulian a mărturisit că și-ar dori să revină în primul eșalon. ”Îmi doresc să evoluez  pentru Vaslui, dar încă nu este nimic sigur, dar mi-aș dori să revin în Liga I ”, a declarat, pentru Alba24.ro, Nicolae Stanciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Unu

    joi, 20.01.2011 at 11:26

    Stanciu nu poate ajunge la FC Vaslui pentru ca moldovenii au interdictie la transferuri pana in vara!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax