Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Star Pro Optimum, performanță istorică pentru fotbalul juvenil din Alba Iulia. Au câștigat o competiție de prestigiu din Italia

Publicat

Star Pro Optimum din Alba Iulia, performanță istorică pentru fotbalul juvenil local. Tinerii fotbaliști au devenit campionii unei competiții organizate la Cervia/Rimini în Italia, la ambele categorii de vârstă

”Performanță istorică obținută de grupele clubului nostru, Star Pro Optimum. Ne întoarcem din Italia-Cervia/Rimini, campioni la ambele categorii de vârstă, 2010 respectiv 2013!

Iată ca anul acesta 2024 a fost din plin anul nostru, câștigând tot ce se putea la mai toate competițiile la care am participat (județean, național sau chiar internațional).

Cunoaștem seriozitatea și implicarea de la antrenamente, spiritul de sacrificiu și pasiunea cu care abordeaza fiecare meci, tocmai de aceea copiii aceștia minunați,merită felicitați pentru tot efortul depus!

De asemenea trebuie să-i felicităm și pe părinți pentru implicarea și sprijinul necondiționat acordat,căci fără ei activitatea noastră(copii/antrenori) nu ar putea fi susținută.

“Sunt momente unice în viața,pe care nu le vom uita niciodată,toți cei care suntem implicați în acest proiect,tocmai de aceea satisfacția și împlinirea sufletească nu se poate exprima în cuvinte!

Felicitări “oameni faini” pentru isprava realizată si mult succes în etapa care va urma…

Imaginile vorbesc de la sine, mândri să fim campioni pentru a III-a oară și în altă țară!

În încheiere, o scurtă remarcă și precizare totodată …

Județul Alba chiar are viitori/potențiali fotbaliști, trebuie doar acordată o mai mare atenție fotbalului juvenil… “ au precizat reprezentanții clubului, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax