Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Starea de alertă va fi prelungită în România. Precizările premierului Florin Cîțu

Publicat

Starea de alertă, prelungită în România, a anunțat luni premierul Florin Cîţu.

“Da, prelungim starea de alertă. Da, sunt unele măsuri care nu-şi mai au sensul. De exemplu, în ceea ce priveşte staţiunile montane cu schiul. Nu are sens să fie în HG şi atunci vom scoate acele restricţii pentru schi, de exemplu. Avem nişte restricţii pe care le-am introdus în urmă cu două luni de zile, ele vor fi scoase, că nu au sens”, a spus Cîţu.

Întrebat când se va ridica restricţia privind portul măştii în spaţii deschise, Cîţu a spus că trebuie realizate discuţii cu specialiştii.

“Aici va trebui să avem discuţii cu specialiştii şi, în funcţie de recomandările specialiştilor, vom veni cu un răspuns. Eu am spus că, din punctul meu de vedere, este opinia mea personală, persoanele care s-au vaccinat şi nu mai reprezintă un risc în societate ar trebui să beneficieze sau să se bucure de viaţă”, a adăugat premierul.

Reamintim că starea de alertă a fost prelungită cel mai recent, pentru o lună, în 13 aprilie.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Triscian

    luni, 10.05.2021 at 13:45

    Se va prelungi starea de alerta si daca nu va mai fi nici un caz nou de covid pentru ca starea de alerta nu are nici o legatura cu virusul, ci doar cu agenda politica a descreieratilor planetei. Deja citu ne spune ca cei care se conformeaza si se vaxineaza si fac ce le spune partidul „ar trebui sa beneficieze sau sa se bucure de viata”.Ceilalti, nu, mama lor de teroristi! Seamana cu ce se intampla in China, cu creditele sociale. Pe cand se vor implementa si la noi, domnule citzu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax