Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Starea de sănătate a lui Florin Piersic este gravă. Medicii din Cluj: Actorul are septicemie

Publicat

Marele actor Florin Piersic este în stare gravă. Potrivit medicilor de la Institutul Inimii din Cluj, actorul are septicemie.

Medicii au detaliat acest fapt într-o  într-o conferință de presă, susținută miercuri, 8 mai 2024.

Aceștia au spus că actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, are o infecție generalizată în organism, septicemie, astfel că situația sa este gravă, fiindu-i pusă viața în pericol.

CITEȘTE ȘI: Florin Piersic a fost internat la București, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD. Ce probleme de sănătate are marele actor

Medicii au precizat că protezele din organism mențin focare secundare de infecție, care nu pot fi tratate cu antibiotic. Din acest motiv, la Cluj i-au fost scoase lui Florin Piersic sondele de la stimulatorul cardiac de la inimă, implantat în urmă cu 15 ani, iar la București urmează scoaterea protezei de la genunchi.

Potrivit medicilor, Florin Piersic poate rămâne câteva săptămâni fără stimulator cardiac, timp în care speră să poată fi vindecat de infecția generalizată din organism.

Reamintim că actorul a fost transferat de la Cluj, la București, în cursul serii de marți, 7 mai. Acesta a fost transferat de la Cluj-Napoca la București cu o aeronavă SMURD, la cererea familiei.

Florin Piersic a fost dus la București cu un avion SMURD care se întorcea de la exercițiul NATO „Vigorous Warrior 2024”, desfășurat în Ungaria, a anunțat IGSU, care a indicat și problema de sănătate a lui Florin Piersic: afecțiuni cardiace.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax