Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Starea drumurilor în Alba: Peste 100 de tone de material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului pe şoselele din judeţ

Publicat

Pe drumurile din Alba se circula, miercuri dimineaţa, în condiţii de iarnă, iar în total au fost răspândite peste 100 de tone de material antiderapant pentru prevenirea formării poleiului pe carosabil.

Încă de miercuri noaptea, lucrătorii Secţiei Drumuri Naţionale Alba au acţionat cu şapte utilaje şi au folosit 23 de tone de material antiderapant pe DN 74, DN 75, în Munţii Apuseni şi DN 1R.

DPL Alba a interventi cu 94 tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului pe următoarele drumuri județene: Întregalde – Necrileşti; Cib – Haneş; Bucium; Poiana Vadului; Mihoieşti – Vidrişoara şi Dobra, după cum a precizat vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman.

Pe DN 75, în zona Scărişoara era zăpadă de până la 1 centimetru pe carosabil, miercuri dimineaţa.

Reamintim că de la începutul acestei săptămâni 55 de familii din mai multe cătune din zona Câmpeni au fost izolate din cauza troienelor de zăpadă de până la doi metri, formate de viscol pe drumul de acces. După mai bine de o zi întreagă de intervenţii, autorităţile judeţene şi locale, cu sprijinul ISU şi lucrătorilor de la drumuri au reuşit deblocarea accesului în zonă.

Citeşte şi 55 de familii IZOLATE din cauza zăpezii, în Munţii Apuseni. Trei localităţi de lângă Câmpeni, blocate de viscol

Vremea continuă să fie rece în Alba, cu temperaturi negative mai ales pe timpul nopţii şi la munte, fiind posibile condiţii de formare a poleiului. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie şi să nu uite de echiparea corespunzătoare a maşinilor pentru sezonul de iarnă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax