Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Stelian Gherman, noul antrenor al echipei de fotbal CSM Unirea Alba Iulia, va fi prezentat miercuri de către conducerea echipei

Publicat

CSM Unirea Alba Iulia s-a înțeles, în sfârșit, cu un antrenor principal, a declarat pentru Alba24 Dan Iordăchescu, directorul sportiv al clubului.

Stelian Gherman revine pe banca Unirii Alba Iulia, după ce a mai condus echipa în ultima perioadă în care aceasta a activat în Liga 2.

După o perioadă de două luni în care conducerea Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia a purtat negocieri cu diferiți antrenori, precum Marius Popescu, Mihai Iosif, Valentin Suciu sau Florentin Petre, s-a ajuns la o înțelegere cu antrenorul originar din Turda, Stelian Gherman.

Acesta a ocupat ultima dată fotoliul de director tehnic la Arieșul Turda, echipa din localitatea sa natală.

Pe parcursul carierei de antrenor, acesta a mai pregătit, pe lângă Unirea Alba Iulia, formații precum Poli Timișoara, AFC Fortuna Poiana Câmpina sau UTA Arad.

Dacă la ultimul său mandat, Gherman a văzut cu ochii săi cum formația din Alba Iulia se dezintegra, aceștia retrăgându-se din campionatul Ligii 2 înainte de finalul sezonului, acum „Stelu” Gherman vine să o readucă pe Unirea în al doilea eșalon al fotbalului românesc.

Prezentarea noului antrenor principal va avea loc miercuri, 28 iulie, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax