Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

ȘTIREA TA: Îngroziți de numărul mare de accidente, locuitorii unei străzi din Alba Iulia cer montarea de limitatoare de viteză

Publicat

Localnicii de pe strada București din Alba Iulia solicită administrației locale montarea de limitatoare de viteză în zona intersecției cu strada Florilor, după ce în decursul anilor s-au produs mai multe accidente rutiere soldate cu victime și cu pagube materiale. Nu de puține ori, mașinile implicate în evenimentele rutiere au fost proiectate pe trotuar, oprindu-se în zidul caselor din zonă.

”Numai norocul a făcut ca atunci când s-a produs un accident în intersecția respectivă să nu fie și pietoni pe trotuar. Avem copii care merg și se întorc de la școală pe trotuarul respectiv. La cum se circulă și la numărul mare de accidente care au avut loc exact în acea intersecție, suntem tot timpul îngrijorați.”

Oamenii spun că șoferii circulă cu viteză pe strada București, iar odată cu începerea școlii, copiii dar și pietonii care se deplasează pe trotuar sunt în pericol.

Reamintim faptul că în decursul ultimilor ani, în intersecția dintre străzile București și Florilor s-au produs mai multe accidente rutiere soldate cu victime și pagube materiale.

Vezi și FOTO-VIDEO: O persoană rănită, într-un ACCIDENT RUTIER produs în Alba Iulia

Vezi și FOTO: ACCIDENT la Alba Iulia. Două maşini lovite, după o neacordare de prioritate în intersecţie

În luna ianuarie a acestui an, în intersecția respectivă, două autoturisme s-au lovit după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate în intersecție.

În urma evenimentului, o femeie în vârstă de 75 de ani, pasageră într-unul din autoturisme, a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Vezi și UPDATE FOTO: Accident în Alba Iulia, cu două mașini implicate. O persoană a fost rănită ușor

Cel mai recent accident produs în intersecția dintre străzile București și Florilor a avut loc marți, 8 septembrie. O autoutilitară a lovit un autoturism, pe care l-a proiectat în zidul unei case.

Șoferul acestuia din urmă a rămas prins între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Vezi și UPDATE FOTO-VIDEO: Accident în Alba Iulia între două autoturisme. O persoană a rămas încarcerată

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Aurelian

    luni, 14.09.2020 at 22:31

    După ora 21 pe strada Bucuresti se circula lejer cu peste 80 km/h . Daca dorești sa deschizi geamul nu poți adormii de zgomotul vitezei . Intersecția cu pricina are foarte multe accidente la activ din cauza vitezei și a neacordării de prioritate .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax