Connect with us
Publicitate

STIREA TA

Știrea ta: Locatarii din cartierul Angel Saligny, nemulțumiți de Polaris. Nu adună nici zăpada, nici gunoiul

Publicat

Deși nu mai ninge, zăpada continuă de dea bătăi de cap cetățenilor. Străzile din cartierul Anghel Saligny din Alba Iulia sunt efectiv îngropate în zăpadă, iar pe lângă asta, firma de salubrizare nu a trecut să mai ridice nici gunoaiele de câteva zile, ne spune un cititor Alba24.

„Dacă îmi permiteți să îmi spun și eu nemulțumirea față de firma Polaris… este vorba despre cartierul Anghel Saligny din Alba Iulia, zona centru … țin să precizez cum că tomberoanele sunt pline cu vârf de câteva zile, cred că oamenii ăștia pur și simplu au uitat de “ noi “. Totuși sunteți plătitori de taxe și impozite …. și locuim în centru orașului nu la pădure … să le fie Rușine” spune cititorul Alba24.ro.

Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, pentru deszăpezit se intervine doar pe străzile principale. Pentru intervenții pe străzile secundare se face sesizare la firma Polaris. Legat de zonale fața blocurilor sau parcajele, curățarea acestora ține de asociația de locatari.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mihai

    duminică, 04.03.2018 at 09:31

    Pentru ce trebuie Sesizare la Polaris pentru dezapeziri strazi secundare??
    Acolo nu traiesc tot oameni????Firma Polaris NU a dezapezit mai nicaieri, nici strazile principale, vezi „podurile” de gheata de acum 1 luna….
    Normal ar fii ca Primaria sa REZILIEZE Contract cu Polaris si sa nu plateasca ultimele 2 Facturi si chiar sa Penalizeze cu mii de Euro pentru fiecare metru ne-dezapezit…

  2. adolf

    marți, 06.03.2018 at 22:30

    Tot p-acolo s-au inmultit cainii fara stapan

  3. Ziqi

    marți, 06.03.2018 at 23:38

    Mă, voi sunteți chiori, primăria vine pe Wi-Fi, călare pe un drone dinspre smart city, și au aruncat sare invizibilă cu care au topit zăpada. Aveți probleme cu vedere! În lumea Smart City totul este roz… Încă o medalie, restul praf în ochi pentru votanți și comisioane grase pentru aplicații ineficiente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax