Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Locuitori din Sântimbru, Coșlariu și Galtiu, fără curent de câteva ore, din cauza unei avarii la rețeaua electrică

Publicat

curent noaptea

Un cititor Alba24 a sesizat că în Coșlariu, sat ce aparține de comuna Sântimbru, a fost sistată alimentarea cu energie electrică, din jurul orei 18.00. Acesta precizează că situația este similară, și în Galtiu, și în comună și că nu este pentru prima dată când se întrerupe curentul pentru mai multe ore.

UPDATE: Reprezentanții Electrica au precizat, pentru Alba24, că a fost identificată problema la rețea și că în scurt timp va fi reluată alimentarea cu energie pentru circa 90% dintre utilizatorii afectați. Cauza avariei a fost un cablu defect. După înlocuirea acestuia, va fi repornit curentul pentru toți consumatorii din zona amintită.

Știrea inițială

”Am depus sesizare și degeaba. Scuzele de rigoare că sunt ceva deranjamente și gata. Avem copii mici, e frig în casă, nu se poate așa ceva”, spune cititorul Alba24, care precizează că locuiește pe strada Principală din Coșlariu.

Acesta susține că și în Sântimbru și Galtiu a fost luat curentul.

”În ultimii doi ani, am făcut Revelionul la lumânare. Așteptăm și acum și ne facem provizii. Când vine iarna, sunt probleme, rămânem fără curent 3-4 ore”, mai precizează cititorul Alba24.

Potrivit reprezentanților Electrica, este vorba despre o avarie și echipele companiei verifică pe teren situația, pentru a găsi cauza și a relua alimentarea cu energie. Aceștia au confirmat pentru Alba24 că localitățile afectate de avarie sunt Coșlariu, Galtiu și Sântimbru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax