Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: O nouă inițiativă de sprijin al cetățenilor ucraineni la Alba Iulia. Donații și transport umanitar spre Ucraina

Publicat

O nouă inițiativă de sprijin al cetățenilor ucraineni la Alba Iulia. O campanie de strângere de alimente și produse de igienă personală se desfășoară în această perioadă și se va finaliza săptămâna viitoare, cu un transport spre Ucraina.

”Trăim cu toții, împreună cu semenii noștri ucrainieni, zile cu durere în suflete, întristați de cruzimea cu care ei se confruntă.

Oameni care într-un moment sunt nevoiți să-și pună viețile într-o valiză și să plece unde văd cu ochii, ferindu-se de dezastrul pe care o minte diabolică îl provoacă, tineri, mame cu prunci în brațe și de mână, oameni ca noi toți.

Spaima, oboseala, incertitudinea, greutatea pe care le trăiesc, NU le ucid SPERANȚA că vor trăi din nou în pace.

Speranța ne face și pe noi să participăm la strângerea de alimente, produse de igienă personală, pături, lenjerii pentru pat, scutece și produse pentru copilași.

Alături de instituții din Alba Iulia: Universitatea 1 Decembrie, parohii ale unor părinți sufletiști, Primăria Alba Iulia, investitori privați și oameni de bine, vom organiza un convoi umanitar la finalul acestei săptămâni în localitățile aflate dincolo de Tisa, în Maramureșul istoric, la frații noștri din Ucraina.

Vă așteptăm să vă alăturați nouă, în această campanie de ajutor pentru Ucraina, la sediul GLOVO din Alba Iulia (str. Vasile Goldiș, nr 16, la capătul străzii Dr Aurel Lazăr) în fiecare zi de la ora 8.00 la ora 17.00 pentru a pune umărul să ajutăm pe cei aflați în nevoie!

Contact

Ioana: 0766851143

Alina: 0744488476”, transmit organizatorii.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax