Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA pe ALBA 24: Premieră în shopping-ul de fițe din Alba Iulia. Magazin second-hand în centrul comercial Alba Mall

Publicat

YouTube video

Dacă majoritatea mall-urilor se orientează să atragă branduri de renume, la Alba Iulia lucrurile stau total diferit. Numeroase spații rămase goale, după ce firme de marcă au părăsit centrul comercial, au început să fie ocupate de magazine de tip second-hand. Informația ne-a fost transmisă de către un cititor Alba24, care a rămas uimit atunci când a vizitat „orașul din orașul său”.

După ce mai multe branduri au renunțat la spațiul închiriat în Alba Mall, în locul lor au început să apară „ca ciupercile după ploaie” magazine cu haine „de mâna a doua”. Potrivit unui cititor Alba24, pe „ Aleea papagalilor” lângă „Leonardo” și-a făcut loc un magazin cu haine „purtate, dar curate”.

Acesta nu este singurul caz: lângă supermarket-ul din mall există un magazin cu haine de copii, tot „la mâna a doua”. De asemenea, magazinul „Lolita” are printre haine noi și „o colecție” second-hand.

„Este incredibil ce se întâmplă, suntem singurii oameni din România care pot cumpăra haine second dintr-un mall”, a mai precizat cititorul.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. alexandru

    luni, 11.02.2013 at 15:54

    Apai nici mall-ul nu poate fi numit mall . Cad s-a deschis , s-au mutat toate magazinele de cartier in el .

  2. spectra

    luni, 11.02.2013 at 16:18

    Ce sa va spun… numai la noi in Alba I…..am fost in Budapesta in mall si erau SH-uri, in Polus in Cj este un second (OVIESE FACTORTY) si in multe ale orase din tara ( Constanta)si strainatate sunt seconduri in mall-uri.
    Tare as vrea sa stiu cine este desteptul ala care spune ca numai la noi….Pai daca suntem saraci ce ar vrea sa se deschida?! reprezentanta Rolex!?

  3. Gabi

    luni, 11.02.2013 at 17:22

    @ Spectra – Second Hand sau Outlet ? Este o diferenta… OVIESE FACTORTY este outlet.

  4. el gringo

    luni, 11.02.2013 at 18:38

    la Cluj acum cateva zile era coada la un magazin second din mall (nu-i retin numele).Cred ca daca s-ar face un cinema,vreo doua fast food gen Mc si cateva magazine serioase de haine ( nu scumpe) ar fi un mall la standarde ok.

  5. Omu` realist

    marți, 12.02.2013 at 08:18

    In maxim 4-5 ani Alba Mall va fi o piata mare, haine din europa, dragonul rosu,, sunt magazine care cumpara de acolo , (ex: Mania). mai lipseste un aprozar. Alba Iulia nu este pregatita pentru a avea un mall. In Alba Iulia nu sunt bani, din punct de vedere economic alba e la pamant, iar in ultimii ani s-a investit doar in imagine, (ex:borduri, pomi, dale, ) nu au fost atrasi investitori, nu s-au creat locuri de munca…suntem un judet, cu o rata a somajului foarte mare, al 5-lea din tara ..ma opresc aici, sa nu schimb subiectul.

  6. DECENEU

    marți, 12.02.2013 at 21:43

    CELE DOUA TERENURI DE SPORT AU FOST DISTRUSE CA SA AVEM TIGANIA ASTA !

  7. grigore

    marți, 12.02.2013 at 23:04

    decit terenurile de sport la care nu aveai acces mai bine asa

  8. Happy

    duminică, 17.02.2013 at 22:02

    Din pacate SH-urile bat orice magazin de haine de la noi ca si calitatea tesaturilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax