Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ŞTIREA TA pe ALBA24: Albaiulienii sunt în continuare nemulțumiți de calitatea apei de la robinet. Apa CTTA asigură că problema se va rezolva

Publicat

Albaiulienii continuă să reclame calitatea apei pe care o primesc la robinete. După ce în urmă cu câteva zile un cititor Alba24.ro ne-a sesizat faptul că pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia apa era colorată, un alt cititor, care locuiește pe strada Mircea Cel Bătrân, se plânge de aceeași problemă.

Tot mai mulți albaiulieni se plâng de faptul că apa de la robinet este colorată și, pe lângă faptul că nu se poate bea, a început să le murdărească hainele.

„Este inadmisibil să se furnizeze o astfel de apă la rețea. Săptămâna trecută am spălat rufe, iar la clătire s-au murdărit cu apa <potabilă> de la rețea, a trebuit să le spăl câteva ore mai târziu. Într-o altă zi, tot săptămâna trecută, am făcut duș fiului meu, când l-am clătit a venit din nou o astfel de apă, care mi-a murdărit prosopul când l-am șters. Cum este posibil așa ceva în condițiile în care apa este tot mai scumpă și această culoare a apei se repetă în Cetate de câteva luni?”, este mesajul cititorului nostru.

Potrivit reprezentanților Apa CTTA, apa a fost testată şi „este în parametri normali”. Problema privind culoarea maronie a apei ar urma să fie rezolvată în cursul zilei de astăzi.

Dacă sesizaţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi relevante şi de interes pentru comunitate, transmiteţi detalii şi imagini pe ŞTIREA TA pe ALBA24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Pilu

    marți, 07.05.2013 at 14:33

    Cine ,,testeaza” oare organigrama si salariile angajatiilor si a consiliului de administratie a acestui furnizor de apa si sa le puna ,, in parametrii normali ” ? Sunt convins ca dupa ,,testare” va scadea simtitor pretul la metrul cub de apa si aceasta va fi potabila, incolora si inodora . Poate afla presa raspunsul la aceasta intrebare ,

  2. DINU

    marți, 07.05.2013 at 18:57

    Protectia consumatorului,ca in alte organe nu mai avem incredere,sa intervina rapid si sa impuna ca toate caminele de pe retele,dar si retelele de alim. cu apa sa fie curatate permanent,ca-s pline cu depuneri ,mil,si apa ce balteste si rugineste vanele si toate partile metalice sunt ruginite.In loc sa le curete permanent pe sactooare ca sa le poata manevra ei le lasa sa rugineasca si in loc sa le foloseasca 3o=50 de ani din cauza mizeriei le inlocuiesc mai repede cu 15 ani,si le dau la niste cunostinte cu srl fier vechi,facind jumi -juma.Sunt o armata de indivizi,iar direct. gen.lazar,nu mai vrea sa es puna rau cu nimeni inainte de pensionare.Acest cuib de vespi nu-i usor de spart,cine se aprpopie de el -e muscat veninos.

  3. ida

    marți, 07.05.2013 at 20:28

    Totusi…cand se decoloreaza apa? NU se poate asa ceva. Si in zona Tolstoi tot apa colorata. Macar anuntati daca se poate, ca se lucreaza pe undeva sau ce probleme or fi sa stim si noi, ca mai exista cate o centrala prin casa prin care circula apa..ca in rest tratamentul cu namol face bine:))

  4. Viorel

    marți, 07.05.2013 at 22:34

    Astia is bat joc de noi prin calitatea apei furnizate si mai ales prin pret.Domnu primar oare nu stie sau nu are timp deoarece se ocupa cu contractarea solistilor pentru serbarile orasului?Sau poate mai inventariaza ceva zone unde nu sunt inca pavele ca mai trebuie cheltuiti niste bani din impozite si taxe si dupa aceia se ocupa si de calitatea apei in care tot baga BANI EUROPENI din greu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax