Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ŞTIREA TA pe ALBA24: ATENŢIE albaiulieni la cine deschideţi uşa! O bandă de HOŢI fură din case prin metoda „APOMETRUL”

Publicat

informare furturi politisti Un cetăţean din Alba Iulia ne-a sesizat în cursul zilei de miercuri, cu privire la faptul că doi indivizi care se dau drept angajaţi de la Apă Canal SA de fapt fură din locuinţele de unde spun că vor să citească apometrul. Cititorul Alba24 ne-a spus că locuieşte în zona cartierului Arnsberg şi a fost victima celor doi hoţi. A rămas fără mai multe bunuri, printre care şi un laptop.

UPDATE: Poliţiştii au reţinut trei bărbaţi din comuna Bonţida, judeţul Cluj, în acest caz. Au recuperat laptopul şi suma de bani. Cei trei vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Miercuri după-masa doi bărbaţi, care au spus că sunt angajaţi la Apă Canal SA au plecat fără să citească apometrul de apă al unui cetăţean din Alba Iulia, dar la „sub braţ” cu bunuri din casă.

Victima, un bărbat care locuieşte în zona cartierului Arnsberg s-a trezit fără laptop, după ce aceşti indivizi l-au dus de nas cu povestea că au venit să citească apometrul.

Cei doi bărbaţi, unul mai în vârstă, iar celălalt un tânăr au fost văzuţi ultima oară facând „razie” prin cartierul Arnsberg, din Cetate.

Dacă la uşa dumneavoastră se prezintă astfel de persoane suspecte, sunaţi la 112.

În luna septembrie a anului trecut, un bărbat de 78 de ani din Alba Iulia a fost înşelat prin aceeaşi metodă. Atunci tot doi bărbaţi, care se prezentau drept angajaţi la SC Apă Canal SA i-au furat 300 de lei din portofel.

Citeşte şi ATENŢIE cui deschideţi uşa: Poliţiştii din Alba Iulia caută doi bărbaţi care au înşelat un bătrân. Se dau drept angajaţi de la APĂ CANAL


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. xulescu

    miercuri, 11.02.2015 at 18:18

    Eu sunt de părere ca poza nu are nici o legatura cu aceasta știre

    deoarece eate o poza facuta in localitatea Șard si nu in Arnsberg. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax