Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24 | Bazinul Olimpic din Alba Iulia: temperatura e bună, dar lipsesc oamenii, logica și managementul

Publicat

bazin prima zi Condiţiile oferite clienţilor la Bazinul Olimpic modernizat din Alba Iulia au intrat din nou “în collimator”, odată cu nemulţumirile exprimate de instructorii de înot. Un cititor Alba24 ne-a transmis că, după atâţia ani de aşteptare pentru terminarea lucrărilor de modernizare, nu s-a schimbat mare lucru. Se referă în principal la serviciile oferite de personalul bazinului şi la organizare.

Citeşte şi Scandal la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Instructorii de înot au intrat în grevă. Nu sunt de acord cu taxele impuse de Primărie

“Bine că ați adus vorba despre Bazinul Olimpic. Nu s-a deschis demult și sauna umedă deja nu mai funcționează, pe motiv că este stricată! Cel puțin așa îți spune cel în pantaloni scurți care răspunde de saună: un domn cu tupeu maxim, pentru care ideea de amabilitate, client, serviciu de calitate sunt niște vorbe de fraier.

Sauna uscată e ținută la maxim 80 de grade din motive de economie, dar prețul îl plătești întreg pentru două tipuri de saună.

Este frustrantă jumătatea asta de măsură, după așa o investiție și după atâția ani de așteptare”, transmite cititorul.

Tot el spune că “de fapt, după atâția ani de așteptare, nu s-a schimbat mare lucru. Aceleași halate de întreprindere comunistă mătură apa, odată cu orice urmă de atmosferă de relaxare”.

Are însă şi motive să fie mulţumit: “În rest, apa e ok, la fel și atmosfera de la vestiare, unde la bărbați e plin de doamne care au venit, zic ele, să își îmbrace mormolocii după lecțiile de înot”.

A sesizat şi situaţia de organizare în condiţiile în care în acelaşi spaţiu erau şi lecţii de înot.

“Apropo de lecții, nu este nici un program pentru adulți, culoarele sunt ocupate fără vreo logică, în general laturile, astfel încât cine vrea să intre în apă (o doamnă, care să spunem că nu poate sări direct în apă, cum se gândesc cei de la bazin că ar fi normal) trebuie să coboare scările prin zona unde sunt copiii. Și atunci sunt probleme cu minunații instructori”.

În concluzie, “condițiile sunt acceptabile, dușurile merg, temperatura e bună… lipsesc oamenii, logica și managementul.”

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. y

    marți, 10.02.2015 at 20:28

    pai ce management sa fie cand bazinul e condus de acelasi om de 20 de ani, bineinteles in acelasi stil sa treaca vremea sa vina salariul. si angajatii sunt bineinteles in marea majoritate aceeasi.

  2. miu

    marți, 10.02.2015 at 21:21

    Eu cand am fost prima si ultima data de la redeschidere am fost sfadit de mosul ala supervizor ca ma tin de un culoar, cu fluier si zbieraturi. Asta e atitudine normala fata de clienti? Sa nu uite din ce bani e platit. Sa mi-l imaginez facand asa ceva intr-o tara normala? Pai era dat afara pana apucam eu sa ma imbrac

  3. xxx

    miercuri, 11.02.2015 at 10:02

    „Mormolocii” si „minunatii de instructori” sunt pt moment cei mai fideli clienti ai bazinului,nu ca alte persoane care prefera sa comenteze si sa gasesca scuze conditiilor oferite!!!

  4. DDD

    miercuri, 11.02.2015 at 13:51

    ,Mormolocii si instructorii, sunt cei care aduc profit bazinului ,si referitor la mamele care isi imbraca copii in vestiarul de baietii este conform regulamentuuli de ordine interioara.

  5. jojo

    miercuri, 11.02.2015 at 16:57

    Bine inteligentilor, daca aduc profit cei nominalizati, atunci noi ceilalti care venim mai rar sa avem parte de oameni cu apucaturi „comuniste” , ca vezi doamne ,Mormolocii si instructorii, sunt cei care aduc profit bazinului””. Halal societate !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax