Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA PE ALBA24: Cum au răspuns „autoritățile” la plângerea cetățenilor despre dispariția capacului de canal de pe strada Al. I. Cuza

Publicat

După două luni de „lipsă”, capacul de canal dispărut de pe strada Alexandru Ioan Cuza, de la ieșire din Alba Iulia înspre Cluj-Napoca  a fost înlocuit. În urma unei sesizări a unui cititor Alba24.ro, publicată luni în rubrica „Știrea ta pe Alba24.ro”, în care acesta explica modul în care a încercat în repetate rânduri, în zadar, să găsească o soluție la problema care îi deranja pe locuitorii străzii, se pare că aceasta a apărut a doua zi.

Încercând să afle care este autoritatea responsabilă cu înlocuirea unui capac de canal dispărut/furat de pe domeniul public, cititorul nostru a fost trimis de la Primărie la societatea Apa CTTA. Însă pentru că strada respectivă este încă în proces de reabilitare, iar recepția lucrărilor nu a fost făcută, acesta a aflat că responsabilitatea rezolvării problemei îi revenea firmei care lucrează în zonă, Florea Grup.

Un capac de canal din beton, mai înalt cu aproximativ 15 cm față de nivelul trotuarului, a fost depus marți peste gura descoperită a canalului din dreptul imobilului cu numărul 17 de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia.

„Astăzi, după știrea apărută pe site-ul dumneavoastră, au venit în zonă câțiva oameni, au notat, au plecat iar în poză aveți rezolvarea… un „capac” din beton care va fi într-adevăr mai greu de furat și care se potrivește foarte bine cu dalele”, ne-a informat cititorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bogdan

    marți, 16.07.2013 at 23:39

    Daca ramanea fara capac nu era bine putea sa cada cineva, daca au pus din beton iar nu e bine se poate impiedeca cineva, daca se monta unul original iar nu era bine poate se fura iarasi…Morala: in orice situatie Hava e vinovat :))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax