Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Localităţi din ALBA, fără gaz, din cauza unei AVARII la reţea, în ultima zi din 2014

Publicat

revizii gaz Localităţile Şona şi Biia au rămas fărăgaz, miercuri dimineaţa, în urma unei avarii la reţea. Informaţiile au fost transmise de un cititor Alba24. Este vorba despre o defecţiune la o staţie de măsurare Transgaz.

Potrivit informaţiilor primite la redacţie, este vorba despre o avarie pe magistrala de gaz care alimentează localităţile Sâncel, Pănade, Iclod, Şona, Biia, Lunca Târnavei, Sânmiclăuş, Bălcaciu, Jidvei, Feisa, Căpâlna, Sf. Marie, Cetatea de Baltă.

Confirmarea pentru oprirea temporară a alimentării cu gaz a fost primită doar pentru localităţile Şona şi Biia.

După ora 11.00, Trangaz a remediat defecţiunea, iar E.On a început realimentarea cu gaz natural a consumatorilor. Aceasta se face însă treptat, astfel că în aproximativ o oră situaţia ar trebui să revină la normal.

Reamintim că judeţul Alba se află sub atenţionare meteo de vreme geroasă până vineri, condiţii meteo care ar putea afecta şi reţelele de distribuţie.

Dacă surprindeți situații sau evenimente pe care le considerați de interes pentru comunitate, așteptăm informații și imagini pe Știrea Ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax