Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Metodă inedită de a-ți transporta mașina. Cum încape un Volkswagen Polo într-o autoutilitară

Publicat

13389314_1049322125103757_1043220086_oDrumurile din România încep să fie din ce în ce mai cunoscute drept locul unde se întâmplă tot felul de ciudățenii. Un șofer a găsit o metodă inedită de a transporta un autoturism marca Volkswagen Polo, nu pe o platformă, așa cum era de așteptat, ci într-o autoutilitară. Situația neobișnuită a fost surprinsă de un cititor Alba24, vineri după-amiază, pe DN1, între Alba Iulia și Sântimbru.

Pe imaginea suprinsă vineri, 10 iunie, de cititorul Alba24, se poate observa o autoutilitară a cărui șofer transportă, în interiorul acesteia, un autoturism marca Volkswagen Polo. Mașina a intrat „la milimetru” însă ușile autoutilitarei au rămas deschise, astfel ceilalți conducători auto care au circulat în spatele acesteia au putut vedea și fotografia isprava șoferului.

Joi, pe DN1, între Alba Iulia și Teiuș, un alt conducător auto și-a „pierdut” doi porci pe care îi transporta în spatele unei autoutilitare.

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Blocaj în trafic, pe Drumul Național 1. Surpriză pentru şoferi, în zona Sîntimbru

Conducătorul auto a încercat apoi să-și recupereze unul dintre porci, „rătăcit” printre mașinile care așteptau în coloană. Şoferii au oprit „regulamentar” pentru a da prioritate animalului, dar şi proprietarului său care încerca să-l scoată de pe șosea.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax