Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Plimbare cu „surprize” pe bulevard, la Alba Iulia. Haită de maidanezi, „în acţiune” la ceas de seară

Publicat

caini comunitari maidanezi Cei care, în ciuda frigului de afară, au vrut să ia o gură de aer proaspăt miercuri seara, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia sau care pur şi simplu aveau drum prin zonă au putut avea „surpriza” să fie însoţiţi de… o haită de maidanezi.

Chiar dacă au avut norocul să nu intre în vizorul patrupezilor, care la prima vedere nu păreau violenţi, totuşi, o astfel de „întâlnire” i-ar fi putut determina să ocolească printre blocuri.

Situaţia a fost sesizată de un cititor Alba24, care atenţionează locuitorii că pot întâlni „la ceas de seară” opt exemplare de câini comunitari, în haită, pe bulevard.

În Alba Iulia nu au fost reclamate, deocamdată, cazuri de atacuri ale câinilor comunitari, cum au fost în alte zone din ţară.

Cei interesaţi pot adopta un câine comunitar de la distanţă. AICI, condiţiile.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. .

    joi, 12.02.2015 at 15:01

    Din moment ce suntem constant „aprovizionati” cu asemenea potai, normal ca le intalnim. Natie de idioti!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax