Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Problemele albaiulienilor din zona T. Vladimirescu. Parcare modernă dar scumpă şi locuri „pe stradă” ce nu pot fi încă rezervate

Publicat

parcare vladimirescu goala Problemele celor care locuiesc în blocurile din zona modernizată a străzii Tudor Vladimirescu din Alba Iulia continuă. Deşi au acces la parcarea cu plată nou amenajată, costul de 2 lei pe oră este greu de suportat pentru bugetele familiilor. Ar vrea să-şi rezerve locuri de parcare în spatele blocurilor, dar acestea nu sunt încă marcate şi nu pot fi atribuite. Iar dacă parchează „pe stradă” îi amendează Poliţia Locală. Astfel, mesajul primit la redacţie de la o cititoare Alba24, care-şi pune întrebarea unde altundeva şi-ar putea parca maşina, eventual „în spaţiul aerian”, pare realist.

Primăria transmite că situaţia va fi rezolvată în curând. Tocmai pentru a decongestiona zona aglomerată din spatele imobilelor, au fost instituite sensuri unice. Procedura pentru marcarea locurilor de parcare a început, însă punerea în practică depinde de condiţiile meteo.

dsc fb “Subiectul parcării ultramoderne şi nefolosite din Alba Iulia sigur a fost disputat. Foarte interesant este că s-au gândit să facă acele minunate sensuri unice, să aibă grijă să nu lase locuri de parcare disponibile, dar să nu lase posibilitatea contractării unui abonament pentru parcarea minunată.

Vezi şi SENSURI UNICE noi în Alba Iulia: Soluţie de la primărie pentru locuri de parcare în zona Tudor Vladimirescu – BCR – Magazinul „Unirea”

Mă prezint la Primărie, serviciul … care se ocupă cu parcările şi aflu că nu se poate să contractez un abonament deoarece locurile de parcare nu au fost atribuite?!

Şoc şi groază. Şi atunci ar trebui să plătesc cam 2 lei/ oră la 24 de ore dacă vreau să parchez regulamentar?!?!

Aşa că m-am dus mai departe la biroul de relaţii publice al primăriei şi am lăsat o cerere (am primit şi număr de înregistrare pentru respectiva cerere pentru că l-am cerut) şi aştept un răspuns …

parcarea-blocurilor Căci altfel, dacă parchez pe strada Anghel Saligny, mă trezesc cu amendă de la poliţia locală, pentru că am parcat pe stradă.

Mă întreb unde să parchez. În spaţiul aerian? În parcare nu îmi permit (sunt curioasă cine şi-ar permite să plătească cu ora dacă locuieşte sau lucrează în zonă), iar pe stradă nu am voie, deşi… maşina nu era nici pe carosabil, nici pe tronson de oprire/ stationare interzisă).

I love Alba”, este mesajul transmis de o cititoare Alba24.

Vezi şi ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcare modernă, cu plată şi… goală, în centrul Alba Iuliei, după inaugurare. Aglomeraţie de maşini în spatele blocurilor

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cucubau

    miercuri, 17.02.2016 at 19:29

    prohibitie.

  2. Lunetistul

    miercuri, 17.02.2016 at 20:22

    Pai de ce si.ar dori primaria Alba sa tezolve problema? Sa se strice parcarea lui Hava si da nu mai aiba loc de promenanda cu delegatiile care viziteaza municipiul? Zici ca astia lucreaza tot in detrimentul cetateanului care plateste taxe. Doar ca din pacate cand vin alegerile,din atatia „ingramaditi” esti nevoit sa iesi si sa.l alegi pe cel mai putin ingramadit. Optiuni limitate pe toate palierele.

  3. cucubau

    joi, 18.02.2016 at 09:24

    E prohibiţie vreo 5 ani, nu ştiaţi?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax