Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ŞTIREA TA pe ALBA24 | SCHELĂ PRĂBUŞITĂ pe pietonala unui bulevard circulat din Alba Iulia. O femeie a fost rănită uşor

Publicat

Vântul puternic de miercuri după-amiaza a făcut „ravagii” şi la Alba Iulia. Pe o arteră intens circulată din cartierul Cetate, o schelă de construcţii s-a prăbuşit şi, din informaţiile transmise de un cititor Alba24, aceasta ar fi lovit o femeie care trecea pe trotuar. A fost rănită uşor şi transportată la spital, potrivit aceleiaşi surse. Incidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 15.30.

Un cititor Alba24 ne-a transmis pe adresa redacţiei o fotografie şi detalii privind un incident produs în zona blocurilor M din Cetate, intersecţia Bulevardul 1 Decembrie – strada Vasile Goldiş.

Potrivit acestuia, în jurul orei 15.30, o femeie care trecea în dreptul supermarketului „Dacia” aflat la parterul blocului a fost lovită de schela de construcţii din imagine, care s-a prăbuşit cel mai probabil din cauza vântului puternic ce s-a abătut asupra oraşului, miercuri după-amiaza. Sursa citată mai menţionează că schela de construcţii nu era asigurată pentru stabilitate.

Cititorul Alba24 a precizat că femeia a fost rănită uşor şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba. Însă, din primele date, la UPU Alba Iulia nu a fost înregistrat vreun caz pacienţi cu traume produse în condiţiile descrise.

Cert este că trecătorii care mai au drum prin zonă şi nu numai au un motiv în plus să circule cu „ochii în patru”, având în vedere asemenea posibile incidente.

Reamintim că până joi este valabilă o avertizare meteo de vânt puternic şi ploi torenţiale în mai multe zone ale ţării.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax