Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA PE ALBA24: Zidurile reabilitate din partea estică a Cetății se exfoliază. Cad bucățele de cărămidă pe trotuar

Publicat

La o plimbare pe aleile din partea estică a Cetății Alba Carolina, pe partea care leagă Poarta a III-a de bisericuța din lemn „Mihai Viteazul”, se poate observa că zidurile de protecție de pe marginea Șanțului Cetății, alcătuite din cărămidă, încep să se degradeze. Informația ne-a fost transmisă de un cititor Alba24, care a atașat și câteva imagini mesajului său.

„În 16 februarie 2013, am făcut o plimbare de la Biserica „Mihai Viteazul” (biserica din lemn) spre Poarta a III-a a Cetății și iată ce am văzut”, ne-a transmis cititorul nostru. Este evident că cetățeanul a rămas surprins să constate că la doar câțiva ani de la renovarea capitală a mai multor zone din Cetate, printre care și aleea pe care circula, cărămida a început să se deterioreze vizibil, astfel încât bucățele de cărămidă „tapetează” marginea trotuarului.

Aceasta nu este singura zonă în care au fost reclamate astfel de nereguli. În ianuarie, un cititor Alba24 ne-a trimis imagini cu o parte din Traseul de Nord, în care piatra cubică este deteriorată. O porţiune pavată  cu piatră cubică a fost distrusă de o posibilă surpare a  terenului. În zona respectivă pe alee au apărut fisuri care au dislocat piatra cubică pe o suprafață de 20-30 metri pătrați. Citiți mai multe despre asta AICI.

În urmă cu șase luni, un alt cititor a sesizat că piatra cu care au fost placați stâlpii de la Poarta a II-a a Cetății începuse să cadă, la doar trei ani de când vestigiul a fost renovat, în schimbul sumei de 520.000 de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Happy

    duminică, 17.02.2013 at 13:04

    Caramizile se exfoliaza peste toata suprefata zidurilor renovate.Pe traseul nordic sunt numai placute provenite de le exfolierea caramizilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax