Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Zona Tudor Vladimirescu din Alba Iulia este „estetic de nota 10”, dar „practic de nota 6”

Publicat

dale Modernizarea zonei situate între sediul BCR și magazinul Unirea, de pe strada Tudor Vladimirescu din centrul municipiului Alba Iulia nu a trecut neobservată de către albaiulieni. Un cititor Alba24 ne-a semnalat faptul că, deși estetic zona arată „de nota 10”, funcțional, ea pune probleme doamnelor și domnișoarelor pe tocuri.

”Dacă acel praf aflat între dalele unde vor fi parcate mașinile este stadiul final al lucrărilor, deja mi-e milă de toate tocurile doamnelor și domnișoarelor care vor parca acolo. Chiar ieri vedeam două doamne care, în încercarea de-a traversa prin zona respectivă, umblau ca pe papainoage, fiind chiar hilare în încercarea de nu-și rupe papucii”, ne-a transmis cititorul.

Totodată, potrivit cititorului, pe aleea cu piatra cubică de pe partea pietonală nu s-a luat în considerare și scurgerea apei, ”iar când încep aspersoarele să ude, sau plouă afară, locul se transforma rapid în lagună”.

parcari centru unirea lucrari alba iulia Acesta mai precizează că “Pe de altă parte, pe aleea cu piatră cubică, cineva şi-a dat seama că dacă lasă doar nisip nu se poate circula. L-au scos şi au pus praf de beton, care s-a întărit.

Păcat că arhitecţii nu văd dincolo de estetic şi nu gândesc pentru oameni, ci doar pentru ceva care e doar în capul lor”.

Reamintim că modernizarea zonei Tudor Vladimirescu nu este, deocamdată, finalizată, lucrările urmând să fie terminate la începutul lunii iulie.

În al doilea foto ataşat puteţi vedea cum arătau lucrările la parcarea din zonă, înainte de finalizare.

Citeşte şi FOTO: Modernizările din zona Tudor Vladimirescu din Alba Iulia ar putea fi terminate în iulie. STADIUL lucrărilor din centrul oraşului

Citeşte şi FOTO: Parcare cu plată, amenajată în centrul municipiului Alba Iulia, în cadrul proiectului de modernizare a străzii Tudor Vladimirescu

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax