Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Strada Detunata din Alba Iulia, în beznă pentru mai bine de jumătate de oră. Locuitorii se plâng de întreruperile repetate de curent

Publicat

Locuitorii din cartierul Cetate, zona străzilor Tulnicului – Detunata, au fost în beznă, pentru mai bine de jumătate de oră. Problema ne-a fost sesizată de un cititor Alba24, vineri seară, în jurul orei 21. 30. Potrivit acestuia, curentul electric a fost luat de mai multe ori, pentru perioade scurte de timp, după care a revenit pentru doar câteva secunde și luminile s-au stins din nou.

„De aproximativ jumătate de oră, cartierul Detunata a rămas fără lumină. Nu ne-am face griji dacă nu ar fi aparatura electrică în priză, iar întreruperile repetate ar putea cauza defecțiuni. Nouă cine ne plătește aparatura, dacă se strică? Oare e chiar așa de greu ca reprezentanții Electrica să anunțe când se ia curentul?”, ne-a transmis cititorul.

Potrivit directorului Electrica, sucursala Alba, Bogdan Medrea, „problema a fost cauzată de ruperea unui cablu de alimentare cu energie electrică”. Defecțiunea a fost rezolvată în aproximativ 50 de minute, iar curentul în zona menționată, a revenit în jurul orei 21.45.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Toma

    sâmbătă, 05.04.2014 at 09:25

    D-l director ori nu stie adevarul, ori il ascunde. Daca s-a rupt un fir, se itrerupe curentul si dupa remedierea defectiunii se reintra in normal. Dar aseara curentul a fost oprit si reponit de cel putin cinci ori. In aceasta dimineata, curentul s- intrerupt din nou. De neesplicat este faptul ca numai in aceasta zona, inclusiv o parte din str. Toporasilor, se intrerupe curentul, iar in zonele invecinate, nu. Asa se intampla si in epoca Ceausescu.Sa fie o coincidenta? De ce nu a intervenit d-l director din proprie initiativa pentru a prezenta motivul intreruperilor de curent?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate