Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Studenții Universității din Alba Iulia de la licență se întorc la cursuri cu prezență fizică. Formatul utilizat la master

Publicat

Studenții Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia se întorc  în bănci, din semestrul al doilea. Anunțul a fost făcut de reprezentații unității de  învățământ și îi privește pe studenții de la licență. 

Studenții de la master și toate activităţile didactice ale programelor universitare de masterat se vor derula în format mixt, hibrid, cu predare din clădirile universităţii, conform orarului.

Studenții de la licență se vor întoarce în bănci conform orarului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    vineri, 25.02.2022 at 10:03

    BravoLor !!!!! Sa-si Caute, pana nu-i prea tarziu, prin AJOFM Alba, sau locuri de munca-n Anglia, CA Macelari,cules Sparanghel sau capsuni in UE !!!!! Daca nu gasesc, poate vor gasi posturi de Manipulanti marfuri, la Liedl, Kaufland sau magazinele Dacia !!!!! Cu putin noroc ( Chior ! ) ar putea gasi chiar si locuri de casieri-incasatori, la aceleeasi magazine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax