Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SUPERSTIŢII în ajun de Anul Nou. De ce nu trebuie să scoţi lucruri din casă sau să speli rufe. Ce aduce noroc

Publicat

Superstiții de Revelion și Anul Nou 2023: În ajun de Anul Nou, sunt cunoscute o serie de tradiţii sau superstiţii despre ce ar trebui să facem, ca să ne fie bine în zilele care urmează. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

Vezi MESAJE DE ANUL NOU 2023 * URĂRI de ANUL NOU 2023 * SMS cu FELICITĂRI pentru 2023 * MESAJE frumoase de REVELION  2023

Niciodată nu mătura în ajun de Anul Nou pentru ca vei alunga prosperitatea.

Nu trebuie să scoti nimic din casă, nici macar gunoiul, deoarece odată cu el arunci şi norocul. Cei care arunca lucruri în ajun vor avea casa goală tot anul.

Daca în ajun speli rufe, îţi va merge rău tot anul. De altfel, nu este bine să speli rufe pana la Bobotează, când se sfinţesc apele.

Nu folosi nici foarfecele, pentru că îţi vei tăia norocul.

La miezul nopţii, deschide larg ferestrele şi uşile casei pentru a alunga ultimele rămăşiţe de ghinion şi energii negative din 2016, pentru a nu rămâne în casă şi în anul următor, scrie ele.ro.

Dacă vrei să ai noroc, îmbracă-te în straie noi şi poartă ceva de culoare roşie.

Pentru a atrage bunăstarea de partea ta şi a avea noroc la bani, nu uita să ai portofelul plin şi să ţii bani în buzunare. Ai grijă, însă! Nu cheltui bani în ajun de Anul Nou şi nici în prima zi din an, deoarece vei duce lipsă de bani tot anul.

Tot legat de bani, superstitia spune ca nu trebuie sa avem nici un fel de datorie cand incepe noul an, altfel, vom fi datori tot anul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax