Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Surpriză neplăcută pentru un bărbat din Alba: A cumpărat de pe Facebook un telefon, dar în colet se afla cu totul altceva

Publicat

Un bărbat din Alba a avut parte de o surpriza neplăcută când a ridicat un colet de la curier. Fapta s-a transformat într-un dosar penal, dar care a fost recent închis deoarece anchetatorii nu au putut afla cine este persoana care i-a făcut surpriza neplăcută bărbatului. 

Este vorba despre o tranzacție făcută pe Facebook, unde bărbatul din Alba a devenit păgubit. 

Totul s-a petrecut în data de 22 septembrie 2022, iar în data de 9 mai 2023, dosarul pentru înselăciune a fost închis la cererea anchetatorilor din Aiud.

În motivarea instanței este descris ceea ce s-a întâmplat.

În linii mari, bărbatul se aștepta să primească un smartphone Iphone, dar când a deschis coletul, în cutie se afla cu totul altceva.

Potrivit motivării instanței, ”s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de înșelăciune, constând în aceea că în data de 19.09.20222, persoana vătămată a convenit pentru achiziționarea unui telefon mobil marca Iphone, model XR cu o persoană necunoscută, discuții purtate prin intermediul aplicației Facebook, stabilind ca produsul să-i fie livrat prin intermediul unei firme de curierat.

La data de 22.09.2022, persoana vătămată a primit coletul, ocazie cu care a constatat că în locul telefonul mobil, în colet se aflau mai multe componente auto de mici dimensiuni fără valoare”, se arată în motivarea instanței.

După o serie de cercetări polițiștii nu au putut afla cine a fost persoana care i-a trimis coletul bărbatului iar din acest motiv au decis închiderea cazului.

Drept urmare, în data de 9 mai, cererea de renunțare la urmărirea penală a fost admisă de magistrații Judecătoriei Aiud, iar dosarul a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax