Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Surprizele Festivalului Internațional de Teatru „Povești” 2023 de la Alba Iulia, dezvăluite de Ioana Bogățan. Spectacole și bilete

Publicat

A 16-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Povești” își deschide porțile pentru public, din 14 mai, la Alba Iulia.

Biletele au fost puse deja în vânzare, iar programul include spectacole prezentate de teatre importante din țară, dar și din străinătate.

Managerul Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, Ioana Bogățan, a dat detalii pentru Alba24.ro despre ediția din acest an a evenimentului.

Biletele au fost deja puse în vânzare. Vor fi șapte zile pline de evenimente artistice răspândite pe întreg teritoriul municipiului Alba Iulia.

Vezi: Programul Festivalului Internațional de Teatru ”Povești”. Alba Iulia redevine capitala teatrului între 14 și 20 mai

”Este un program complex, am selecționat evenimentele pentru gusturile tuturor celor care iubesc teatrul, în Alba și nu numai. Este un festival adresat atât copiilor, cât și adolescenților și adulților.

Prima zi începe în forță, cu Teatrul de păpuși ”Țăndărică” din București, cu ”Aventurile unui prieten imaginar”, apoi Teatrul Puck cu ”Motanul încălțat”.

Pentru adulți, deschidem secțiunea cu ”Opera de trei parale”, un spectacol al Teatrului ”Excelsior” din București, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu”, a spus Ioana Bogățan, managerul Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, pentru alba24.ro.

De unde se pot cumpăra bilete

Biletele se pot cumpăra de la Casa de Cultură a Sindicatelor și de la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia, de luni până vineri, începând cu ora 9.00 până la ora 14.00 sau online, de pe site-ul teatrului, www.teatrulalba.ro.

Spectacole din program

”Sunt spectacole foarte frumoase, teatre importante din țară, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Teatrul Odeon va fi prezent la Alba Iulia, Teatrul Act, Teatrul Mic București. <Regina Maria> din Oradea este pentru prima dată în festivalul nostru, cu un spectacol în regia lui Bobi Pricop, fiul; este un spectacol extraordinar pe care vi-l recomand cu mare drag.

<Flamenco> din Spania va avea un spectacol pentru cei care iubesc genul acesta de muzică și dans.

Avem și spectacole pentru familie. Din Italia va veni un spectacol foarte interesant. Din Germania vor fi spectacole ce se vor desfășura chiar în școlile și grădinițele din orașul nostru.

Teatrul <Arlechino> din Brașov, Teatrul <Ariel> din Târgu Mureș, ”Steaua fără nume” – un spectacol al lui Vlad Zamfirescu, un spectacol care cred că o să placă tuturor” – sunt câteva dintre recomandările managerului Ioana Bogățan, pentru spectatori.

”Vă așteptăm cu mare drag, să vă bucurați de acest eveniment teatral din orașul nostru. Nu toată lumea are oportunitatea să aibă un asemenea festival în orașul lor, așa că haideți să ne bucurăm împreună de acest festival.

Vreau să mulțumesc echipei teatrului, Consiliului Județean și, nu în ultimul rând, tutor partenerilor și voluntarilor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit programul acestui festival, aflat la ediția a XVI-a”, a încheiat Ioana Bogățan.

Evenimentul este organizat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia și Consiliul Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax