Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Surse: CS Universitatea Alba Iulia, în negocieri pentru postul de antrenor cu Alin Minteuan, fost campion al României cu CFR Cluj

Publicat

Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia ar intenționa perfectarea unei mutări de proporții, la cârma echipei de fotbal.

Alin Minteuan, fostul antrenor secund al lui Dan Petrescu, ar fi fost contactat de conducerea echipei, în vederea preluării funcției de antrenor principal.

Potrivit surselor alba24, CS Universitatea Alba Iulia a luat legătura cu Alin Minteuan pentru a-i propune acestuia funcția de antrenor principal al echipei care a câștigat play-out-ul Seriei 9 a Ligii 3 în sezonul trecut.

Tehnicianul originar din Cluj-Napoca s-a despărțit recent de echipa de care și-a legat destinele pentru cea mai importantă parte a carierei sale, CFR Cluj.

Contactat de reporterii alba24, Alin Minteuan a precizat:

„Deocamdată sunt simple speculații, mai multe detalii nu vă pot oferi la ora actuală.”

Alături de formația din Gruia, acesta a devenit în repetate rânduri Campion al României, a câștigat Cupa și Supercupa României, atât ca jucător cât și ca antrenor, și a disputat meciuri împotriva unor echipe de cel mai înalt calibru în Cupele Europene, precum Celtic, Sevilla, Lazio, Rennes sau Slavia Praga.

Alin Minteuan a mai ocupat poziția de antrenor principal la CS Șimleul Silvaniei, CSM Reșița și Unirea Dej.

Universitatea Alba Iulia a încheiat stagiunea 2022/2023 pe locul 5, rezultat admirabil având în vedere faptul că „studenții” s-au aflat la prima experiență în fotbalul profesionist.

foto: Facebook/ CFR Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax