Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE din conducerea națională a PSD: Excluderea primarului din Ciugud „a fost un accident”. „Gheorghe Damian va merge mai departe”

Publicat

g

gheorghe damianExcluderea din PSD a primarului din comuna Ciugud, Gheorghe Damian, a fost „un accident”, potrivit unor surse de la nivel central. Primarul va rămâne în continuare în partid, spun aceleași surse.

Decizia PSD Alba de a-l exclude din partid pe cel mai eficient primar din Alba, Gheorghe Damian, a stârnit nenumărate controverse, atât pe plan local cât și central. Se pare că lucrurile nu vor rămâne așa și că Damian nu va pleca din partid.

Surse de la București au dezvăluit pentru Alba24.ro că „a fost un accident” și „Damian va merge mai departe”.

VEZI: DECIZIE ȘOC în PSD Alba: Cel mai performant primar, Gheorghe Damian și directorul Poștei – EXCLUȘI din partid. Senatorul Breaz, atenționat!

Reamintim că vineri seara Comitetul executiv județean al PSD Alba a decis excluderea lui Gheorghe Damian și a consilierului județean Ioan Florea din partid.

”Astăzi, 13.01.2017, a avut loc ședinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Alba, iar în urma unei analize aprofundate a modului cum s-a desfăşurat campania electorală pentru Alegerile Parlamentare 2016 cât şi a rezultatelor obţinute de Organizaţia Judeţeană s-au luat următoarele decizii:

Excluderea din partid a domnului Gheorghe Damian, vicepreşedinte PSD Alba şi a domnului Ioan Florea, consilier judeţean PSD”.

Comunicatul PSD Alba a fost postat pe Facebook vineri la ora 20.30, probabil după ședința furtunoasă în care au fost excluși cei doi membri din conducerea organizației.

Citeşte şi VIDEO: URZEALA TRONULUI în PSD Alba. Un nou episod: Damian și Florea contestă decizia de excludere din partid! Surse: și alții sunt vizați!

Se pare că la ședința de vineri au participat aproximativ 45-50 de social-democrați care au aflat cu surprindere, abia în timpul ședinței, ce trebuie să voteze. Cu toate acestea, majoritatea a hotărât excluderea celor doi. Surse din cadrul PSD au declarat pentru Alba24.ro că mai sunt vizați și alții de viitoare excluderi. Printre aceștia, se vorbește de consilierii județeni Lucian Prodan și Corneliu Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. curiosul

    marți, 17.01.2017 at 13:32

    Dirzule unde esti tata, te-ai dat la fund, asa cum iti sta bine. Cred ca ar trebui sa iti scoti capul din nisip, strutule si sa dai un comunicat. Sa iti ceri scuze public impreuna cu ” locotenentii „tai.

    • corint

      miercuri, 18.01.2017 at 11:46

      Nu apare pana nu are certitudinea ca el este seful???
      Darzu cum este presedintele comisiei de agricultura o sa verifice manevra cu terenul de golf! Nasolie mare in MINISTERUL AGRICULTURI!
      La Alba o sa fie schimbari!

  2. corint

    marți, 17.01.2017 at 14:05

    No tulai doamne!??? Acum dupa ce taberele au trecut la lupta si s-au aruncat uni pe alti in apa din barca. Hopa am aruncat si carmaciul???
    Numai cu PSD ALBA sa nu-ti faci de lucru.

  3. stupefiatul

    miercuri, 18.01.2017 at 10:20

    Zicala aia; „Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti” ii perfect valabila Darzule. In orice ce caz ii mare lucru in ziua de azi sa fi om de caracter. Lucrurile murdare le vede toata lumea fara nici un efort. Foarte multa lume comenteaza si sunt dezgustati de marseviile caracteristice.Oamenii nu sunt prosti si pricep mult mai mult decat credeti voi Darzule…..

    • cerebral

      miercuri, 18.01.2017 at 21:44

      …din pacate,unul ce se crede mare guru in PSD Alba,are neuroni cit are vaca in tite!si tot din pacate,individul a facut exact ca ….UMORILA,si-a taiat craca de sub picioare cu drujba!
      daca isi taia gitul din greseala chiar nu plingea mai nimeni din partid!poate doar….scursurile care ….sint la fel cu el!cei mai…DIRJI si cei mai infantili,ca doar cam asemenea indivizi au ramas pe la PSD!

  4. corint

    miercuri, 18.01.2017 at 11:48

    PSD ALBA CU DAMIAN-BREAZ O SA FIE TERMINAT.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax