Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: DNA și-a declinat competența în cazul panourilor „electorale” de la Alba Iulia. Dosarul a fost trimis înapoi la Poliție

Publicat

Scandalul panourilor „electorale” din Alba Iulia se mută de la DNA la Poliție. După ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și-a declinat competența către procurorii DNA, aceștia din urmă au trimis plângerea privind „panourile electorale” din municipiu către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Alba pentru continuarea cercetărilor, potrivit unor surse Alba24.

Reamintim faptul că USR Alba a făcut o plângere către autorități cu privire la o posibilă folosire a fondurilor publice pentru campania electorală a actualului viceprimar cu atribuții de primar Voicu Paul.

Mai exact, este vorba despre afișele de pe panourile informative ale Primăriei Alba Iulia (afișe care între timp au fost date jos, în urma unei decizii a BEJ), dar pe care apărea sintagma „#Creștem Alba Iulia”, expresie care apărea și pe materialele electorale ale candidatului PNL, Voicu Paul.

Cu trei zile înainte de alegeri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și-a declinat competența către DNA – Serviciul Teritorial Alba Iulia, în cazul plângerii privind ”panourile electorale” din municipiu.

Citește și Scandalul panourilor ”electorale” din Alba Iulia TRIMIS la DNA. Parchetul și-a declinat competența către procurorii anticorupție

Viceprimarul cu atribuții de primar și candidatul PNL pentru Primăria Alba Iulia, Voicu Paul, a reacționeat la atacurile venite din partea USR legate de afișele de pe panourile informative ale Primăriei Alba Iulia, care între timp au fost date jos.

Mai exact, Voicu Paul declară că panourile Primăriei Alba Iulia nu sunt din bani publici, ci au fost o sponsorizare din partea unei companii din oraș.

Citește și VIDEO/DOCUMENT Reacția lui Voicu Paul în scandalul ”afișelor electorale”din Alba Iulia: Nu sunt din bani publici

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    vineri, 25.09.2020 at 08:33

    Chestia asta este ca un cartof fierbinte. Cu cât scandalul se perpetuează mai mult, cu atât Pleșa va fi mai votat. Joacă cam ticălos USR-ul dar…

    Ce să facă poliția cu Voicu ? Să îl aresteze ?!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate