Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: FOCAR de COVID-19 la Serviciul Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Alba Iulia. Patru persoane, testate pozitiv

Publicat

Un focar de Covid-19 a fost identificat la Serviciul Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Alba Iulia. Patru persoane din cadrul instituției au ieșit pozitive la testarea efectuată joi.

Una dintre acestea ar fi prezentat simptome ale infectării cu noul coronavirus și s-a testat, iar testul i-a ieșit pozitiv. Alți colegi din cadrul instituției care s-au testat au ieșit, de asemenea, pozitivi Covid-19.

UPDATE: Precizări transmise de reprezentanții Primăriei Alba Iulia

Urmare a descoperirii unui focar de COVID-19 în sediul Direcției de venituri a Primăriei municipiului Alba Iulia de pe strada Bucovinei, în cursul zilei de vineri 9 octombrie 2020 și luni 12 octombrie 2020 acest sediu va fi închis. Activitatea se desfășoară normal în sediul de pe strada Ardealului (lângă BRD).

Întreg personalul direcției a fost testat și au fost depistate 4 persoane infectate cu SARS-CoV-2, toate desfășurându-și activitatea în sediul de pe strada Bucovinei (fostul sediu Dalkia).

Au fost luate măsuri de dezinfecție în toate sediile Direcției de venituri și sediul central al Primăriei municipiului Alba Iulia. Întreg personalul Direcției de venituri va fi retestat luni, 12 octombrie 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax