Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE G4Media: Președintele Iohannis a fost iar în Alba pentru a juca golf, la terenul de la Pianu de Jos

Publicat

Președintele Klaus Iohannis ar fi fost iar în județul Alba pentru a juca golf pe terenul de la Pianu de Jos, scrie publicația G4media care citează surse de la fața locului. 

Duminică, 14 noiembrie, președintele nu ar fi fost singur pe terenul de golf Paul Tomiță, ci în prezența mai multor jucători.

Sursele G4media susțin că șeful statului a ajuns la Pianul de Jos în jurul prânzului și a plecat puțin după ora 15. Pe acest teren de golf sunt 18 găuri, iar o partidă de golf durează aproximativ patru ore.

Nu este prima dată când președintele Iohannis joacă golf în plină criză politică și sanitară. Klaus Iohannis a mai frecventat clubul administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu și un apropiat al președintelui, și pe data de 30 octombrie, când se comemorau 6 ani de la tragedia Colectiv.

CITEȘTE ȘI: Surse G4Media: Președintele Klaus Iohannis a fost prezent sâmbătă în Alba. A jucat o partidă de golf, la Pianu de Jos

sursă: G4media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Petru

    duminică, 14.11.2021 at 19:17

    Țara ,,arde” și baba se piaptănă. Proverb românesc .

  2. oliver

    luni, 15.11.2021 at 08:32

    In tara merge totul bine, faraomul isi face damblaua!

  3. Doar 3

    luni, 15.11.2021 at 08:38

    Daca tot au fost taiate padurile, saù au fost mutate in austria si au ramas campurile goale, cu gauri, nu-ti mai ramane decat sa bati campii cu bata. Asta pt ca acasa, sfanta treime pesedeu-peneleu-udemereu,s-a scuipat,s-a pupat si a promis ca stie sa masoare orice si vor da bani de scobitori si chibrituri la prostime, care poate uita pina la alegeri de panademie si paranghelia politica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax