Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Sebeș, Dorin Nistor, confirmat pozitiv pentru COVID-19

dn

Publicat

Dorin Nistor, primarul Sebeșului a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus, au declarat pentru alba24.ro surse din PNL. 

De asemenea, Dorin Nistor într-o postare pe Facebook a declarat că a ieșit pozitiv pentru coronavirus și că a primit toate îngrijirile medicale. 

”Știți că întotdeauna am fost o persoană pozitivă… În seara asta, aș vrea să vă informez că este pozitiv și testul meu pentru noul virus Covid-19.

Cu toată responsabilitatea, am luat toate măsurile care se recomandă în acest caz și vă îndemn să nu lăsați garda jos, să vă îngrijiți sănătatea!

Am convingerea că vom trece și peste aceste vremuri, că vom învăța să trăim cu virusul, iar în final, oamenii vor fi învingători.

Toți colegii din primărie au o stare de sănătate îmbunătățită, iar eu am primit toate îngrijirile medicale necesare”, a scris Dorin Nistor pe Facebook.

Reamintim că la începutul lunii octombrie, mai mulți angajați ai Primăriei Sebeș au fost testați pozitiv pentru coronavirus.

CITEȘTE ȘI: FOCAR de coronavirus la Primăria Sebeș. Nouă angajați, depistați cu COVID-19. Toate clădirile instituției vor fi dezinfectate

Marți, la nivelul județului Alba au fost confirmate 103 cazuri de coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore, 10 dintre acestea fiind la Sebeș.

De asemenea, la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș unde cinci elevi au fost confirmați cu COVID, elevi din clase diferite s-a luat dedcizia ca școala să se desfășoare integral online.

știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate