Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la șefia PSD. Marcel Ciolacu, președinte interimar

Publicat

Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la șefia PSD. Anunțul a fost făcut chiar de Dăncilă, în jurul orei 12.10, după șase ore de discuții aprinse în CEX. Marcel Ciolacu a devenit președintele interimar al social democraților. 

Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, faptul că trebuie cineva să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate şi eu consider că a trebuit a să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD.

Este un gest pe care l-am făcut pentru partid. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să obţinem un rezultat bun, ca să mobilizăm electoratul, dar acum, în urma discuţiilor am înţeles că se doreşte o resetare a partidului şi că această resetare presupune o echipă care să preia conducerea partidului, o altă viziune, un alt program„, a declarat Dăncilă.

Eugen Teodorovici a refuzat să își dea demisia. Potrivit unor surse politice, citate de digi24.ro, după șase ore de discuții aprinse, în CEX, Dăncilă a fost forțată să demisioneze. În locul lui Mihai Fifor care și-a dat și el demisia, secretar general a fost numit Paul Stănescu. 

Viorica Dăncilă va prelua funcția de președinte a organizației de femei a partidului. 

Reamintim că marți, în timpul CEX un număr mare de numele grele din PSD și-au dat demisia din funcțiile pe care le dețineau. 

CITEȘTE ȘI: ”RĂZBOI” în CEX-ul PSD: Lia Olguța și Claudiu Manda i-au cerut demisia Vioricăi Dăncilă. Firea a ieșit din ședință plângând

 Cinci din cei 16 vicepreședinți și-au dat demisia. Este despre Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea și Roxana Mînzatu. De asemenea și-ar fi dat demisia Carmen Dan și Daniel Tudorache.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax