Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Suspect de crimă din Alba, dispărut în timp ce se afla sub control judiciar. Anchetatorii spun că a încercat să fugă din țară

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

O.Paul G., un bărbat din Alba, suspect că și-ar fi omorât mama, a dispărut de sub ”radarul” autorităților. Acesta se afla sub control judiciar, dar nu s-a mai prezentat la poliție și nu a mai fost găsit la locuința sa.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Alba24.ro că bărbatul ar fi încercat și să fugă din țară, în Germania, dar a fost oprit la vamă.  De atunci însă, bărbatul este dispărut. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au cerut schimbarea măsurii de control judiciar în arest preventiv, iar solicitarea a fost admisă de judecătorii Tribunalului Alba, miercuri, 3 iunie.

CITEȘTE ȘI: Moarte învăluită în mister într-o localitate din Alba: o femeie a fost omorâtă în bătaie. Suspect, fiul ei care a fugit din țară

Arestarea preventivă a fost cerută în lipsă. Totuși, bărbatul, prin apărător ales, poate contesta în 48 de ore, la instanța superioară – Curtea de Apel Alba Iulia, decizia magistraților de la Tribunalul Alba.

Context

La sfârșitul lunii martie 2019, într-o casă, dintr-un sat din comuna Gârbova a fost descoperit cadavrul unei bătrâne, care prezenta multiple urme de violență.

La trei luni de la macabra descoperire, procurorii de pe lângă Parchetului Tribunalului Alba au cerut arestarea preventivă în lipsă a fiului bătrânei găsite omorâte, acesta fiind considerat suspect de violență în familie sub forma omorului și furt de carduri bancare.

După faptă, bărbatul a fugit din țară cu cardurile asupra sa. Paul s-ar fi deplasat prin Franța, Spania, Italia, Belgia, Elveția și Germania, fără un motiv bine stabilit, spun anchetatorii. În Germania, Franța și Spania, bărbatul a folosit cele două carduri furate, până când fiica victimei a cerut blocarea lor.

VEZI ȘI: Judecătorii Tribunalului Alba l-au ELIBERAT din AREST PREVENTIV pe bărbatul suspectat că și-ar fi omorât mama în bătaie

În octombrie, O.Paul. G. a fost depistat pe teritoriul Austriei și predat autorităților din România pe aeroportul Otopeni.

Din octombrie și până la sfârșitul lui ianuarie 2020, Paul s-a aflat în arest preventiv, dar la sfârșitul lunii acesta a fost eliberat și plasat sub control judiciar.

Momentan, ancheta procurorilor de la Tribunalul Alba este în desfășurare și ,pentru a continua, aceștia așteaptă rezultatul unei expertize de la București.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax