Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Suspecţii în cazul unui furt de subansamble de cale ferată în valoare de peste 600.000 de lei au fost prinşi

Publicat

Patru tineri, dintre care doi minori, din Alba Iulia au fost identificaţi de poliţişti ca fiind principalii suspecţi într-un caz de furt de subansamble de cale ferată cu un prejudiciu de peste 680.000 de lei. Doi dintre aceştia au fost arestaţi preventiv, în timp ce minorii sunt cercetaţi în continuare în libertate, cu măsura obligatorie de a nu părăsi localitatea.

Poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Alba şi de la Postul de Poliţie Transport Feroviar Alba Iulia i-au prins pe cei patru, la începutul acestei săptămâni. Este vorba despre A.A.I. (20 de ani), C.D.C. (18 ani) şi doi minori de 17 şi 15 ani, toţi din municipiul Alba Iulia. Aceştia au pătruns prin efracţie, în două nopţi din luna iunie a acestui an, într-o clădire din Alba Iulia, aparţinând Sucursalei Centrului Regional de Întreţinere şi Reparaţii Braşov şi au sustras mai multe ansamble, subansamble şi piese de schimb pentru instalaţiile de semnalizare şi dirijare feroviară. Le-au transportat cu un autoturism şi le-au valorificat la un centru de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase.

Piesele au fost estimate la o valoare de 684.687 lei.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi au fost prezentaţi, marţi, Tribunalului Alba, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Instanţa de judecată a emis faţă de A.A.I. şi C.D.C. mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru furt calificat. Cei doi minori a rămas în libertate, însă nu au voie să părăsească localitatea de domiciliu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei

    miercuri, 14.12.2011 at 17:27

    oare cine sunt tipi astia ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax