Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Suspectul unor furturi în valoare de 30.000 de euro de la o balastieră din Alba Iulia, identificat de polițiști

Publicat

Poliția Alba Iulia a identificat principalul suspect în ceea ce privește comiterea unui furt de componente din zona malului drept al râului Mureş, la o balastieră din Alba Iulia. Furtul a fost sesizat în 3 septembrie, iar cercetările au relevat faptul că suspectul a operat de mai multe ori, de la începutul anului.

Bărbatul este D.O.M. (30 de ani), din Alba Iulia şi este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras componente de la un excavator, un generator electric, un aparat de sudură și o bandă de cauciuc.

Din cercetările efectuate de polițiști reiese faptul că suspectul s-a deplasat de mai multe ori, cu un camion, în zona balastierei de pe malul râului Mureş, de unde a sustras bunurile. Potrivit polițiștilor, acesta a operat furturile în perioada ianuarie – septembrie 2011, iar valoarea totală a pagubelor a ajuns la 30.000 de euro.

Faţă de suspect, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Foto: arhivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax