Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de amenzi aplicate de Rusalii, de polițiștii din Alba. Două persoane au fost reținute

Publicat

Polițiștii din Alba au desfășurat mai multe acțiuni și controale în perioada minivacanței de Rusalii. Au fost aplicate peste 554 de amenzi, de peste 77.000 lei și au fost înregistrate mai multe infracțiuni, în perioada 10-12 iunie.

Potrivit IPJ Alba, prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112 au fost primite în această perioadă, 127 de solicitări, la care s-a intervenit cu operativitate.

Totodată, au fost înregistrate 65 de infracțiuni, dintre care 18 la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au identificat, în flagrant delict 17 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de două persoane, au reținut 18 permise de conducere și au retras 29 de certificate de înmatriculare.

În paralel cu acțiunile de prevenire și combatere a infracționalității, au fost desfășurate acțiuni informative care au avut peste 1.500 de beneficiari, în special din rândul tinerilor și care au vizat, în special prevenirea consumului de substanțe interzise.

Cea mai mare manifestare publică care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în municipiul Alba Iulia, Alba Fest, s-a desfășurat în condiții de deplină siguranță, nefiind înregistrate incidente care să pună în pericol siguranța participanților, potrivit reprezentanților IPJ Alba.

Peste 200 de poliţişti din județul Alba sunt, în continuare, la datorie, pentru ca minivacanţa de Rusalii să se încheie în siguranţă.

”Având în vedere că azi este ultima zi din această minivacanță, iar mulți dintre dumneavoastră vă veți întoarce acasă, polițiștii vor intensifica măsurile de creștere a siguranței rutiere, pentru o călătorie lipsită de accidente.

În context, recomandăm respectarea tuturor regulilor de circulație rutieră, adaptarea permanentă a vitezei la condițiile de drum și să nu uitați de politețea rutieră”, recomandă reprezentanții IPJ Alba.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax