Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de amenzi în valoare de peste 20.000 de lei aplicate de polițiștii din Alba Iulia, în urma unei acțiuni de amploare

politie

Publicat

politisti masina politie rutiera politiaPoliţiştii din Alba Iulia au aplicat 119 amenzi, în valoare totală de peste 20.000 de lei, în urma unei acţiuni cu efective mărite ce a avut loc pe raza municipiului.  Totodată, au fost verificate 46 de societăți comerciale şi 96 de autovehicule.

La data de 2 februarie, peste 30 de poliţişti de la structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră ai Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba, au desfăşurat o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, pe raza municipiului.

Poliţiştii au efectuat 46 de controale la societăţi comerciale şi au controlat 96 de autovehicule.

Pentru nereguli constatate au fost aplicate 119 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.565 lei din care, cele mai multe (102) pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost identificate 5 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt, au fost confiscate bunuri în valoare de 1.228 lei şi au fost reţinute două permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Vezi şi Trei bărbaţi din Alba Iulia, cu dosar penal pentru furt. Au sustras cafea şi ciocolată dintr-un supermarket

Citeşte şi Tânăr din judeţul Sibiu, cu dosar penal la Alba Iulia. A furat haine şi lămpi solare dintr-o locuinţă din oraş

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate