Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE: Sute de copii în Cetatea Alba Carolina, cu ocazia evenimentelor organizate de 1 iunie. Program Ziua Copilului la Alba Iulia

Publicat

Cetatea Alba Carolina este plină de copii, în dimineața de 1 iunie, pentru evenimentele de 1 iunie.

Sunt sute de copii în zona Catedralei Reîntregirii, din tot județul. Ei au fost aduși cu sprijinul Arhiepiscopiei de Alba Iulia pentru a se bucura de această zi.

Mesaje de Ziua Copilului 2022 • SMS pentru 1 Iunie  – Urări si felicitări de 1 iunie • Cele mai frumoase mesaje de ”la mulți ani” de ziua copilului meu • Mesaje pentru nepoți de la bunici.

În zona Muzeului staționează Bibliobusul de la Biblioteca Județeană, în zona Hotelului Medieval sunt montate tobogane,  iar în Piața Cetății reprezentanții IPJ Alba vor avea reprezentații live.

1 Iunie, Ziua Copilului – Program ”Ținutul Fericirii” – Alba Iulia

  • Orele 9.00-12.00: Concurs atletism copii „Ziua Micului campion” – terenul central pe Stadionul Victoria Cetate
  • Ora 9:30 „Sărbătorile Copilăriei” – curtea Catedralei Încoronării (Arhiepiscopia Ortodoxă Română și Filantropia Ortodoxă Alba Iulia)
  • Orele 10.00- 19.00: Zona de tobogane și atracții gonflabile (cu pauză între 14.00 și 16.00).
  • Orele 10.00- 17.00 Bazinul Olimpic: „Ziua Porților deschise pentru copii” la care vor participa antrenorii de polo și înot de la CSM Alba Iulia – acces gratuit pentru copiii până la vârsta de 14 ani, însoțiți de un adult
  • Orele 11.30- 12.00 Flashmob – Dansul copilăriei pe esplanada Catedralei Încoronării (Arhiepiscopia Ortodoxă Română și Filantropia Ortodoxă Alba Iulia)
  • Orele 12.00-14.30 Finala Mare si Finala Mica la Turneul de Fotbal Feminin pe Stadionul Victoria Cetate
  • Ora 12.30 Vânătoare de comori în Cetate (Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe)
  • Ora 14.30 Atelier de Rugby susținut de antrenorii de la CSM Unirea Alba Iulia, unde cei mici vor primi dulciuri, înghețata, cupe și medalii
  • Ora 15.00 Tir cu arcul în Parcul de aventură „Dynamis” (Arhiepiscopia Ortodoxă Română)
  • Ora 17.00 Animație socio-educativă (Asociația Studenților Creștini Ortodocși Alba Iulia)
  • Ora 18.00 Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia va aduce în Piața Cetății una dintre piesele de rezistență din repertoriu. Timp de 40 de minute, cei mici sunt invitați să cerceteze şi să experimenteze prin joc în „Laboratorul Veseliei”, un spectacol interactiv cu marionete.

1 Iunie, Ziua Copilului la Alba Iulia – manifestări în Cetatea Alba Carolina

Finalul zilei: dacii și romanii din Garda Romană îi vor prelua și încolona pe micuți pentru un marș printre și peste milenii.

De asemenea, între orele 10.00 și 19.00, copiii pot vizita pe strada Muzeului Bibliobuzul încărcat de povești și materiale pentru ateliere: Jurnalul micului bibliotecar, Jocurile copilăriei, Poezii pe șase corzi, Descoperă Bibliobuzul, Șah-mat, Laboratorul de C`Arte Teatru.

Vor fi expoziții de carte, lucru manual, desen, muzică și poezie, șah, teatru, lecturi interactive, schimb de cărți și jucării, face-painting.

Vor fi prezenți și elevi ai Cercului de chitară din cadrul Palatului Copiilor Alba Iulia, coordonați de prof. Daniel Avram.

Copiii vor primi baloane și materiale informative despre Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax