Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de locuri de parcare din Alba Iulia vor DISPĂREA. Propunerea PSD Alba: parcările rezidențiale, gratuite. Ce spune Pleșa

Publicat

Sute de locuri de parcare din municipiul Alba Iulia vor dispărea în perioada următoare, din cauza lucrărilor la proiectele de mobilitate urbană, care presupun refacerea completă a infrastructurii stradale. 

Spre exemplu, vor dispărea locurile de parcare de pe Bulevardul Revoluției. În acest context, autoritățile locale nu au oferit nici o soluție pentru cetățenii care se vor trezi într-o seară că nu mai au unde parca.

Situația a fost dezbătută în Consiliul Local Alba Iulia de luni.

Consilierul PSD din Alba Iulia, Bogdan Medrea, a propus luni suspendarea plății pentru locurile de parcare rezidențială, acestea urmând să fie gratuite, în contextul în care vor dispărea sute de locuri de parcare din municipiu.

Propunerea nu a fost agreată de primarul Gabriel Pleșa și nici de alți consilieri. El a spus că locurile de parcare rezidențiale și cele publice sunt organizate în baza unor regulamente diferite.

”Nu putem să nu luăm bani, până la urmă sunt 132 de lei pe an. Sigur se vor opune oamenii care au locuri de parcare acolo. Sunt sigur că ar protesta și ar veni aici. Părerea mea este că nu este sustenabilă” a răspuns Gabriel Pleșa.

UPDATE: Propunerea consilierului PSD Alba nu va fi aplicată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pripon Marius

    luni, 06.02.2023 at 18:54

    Acum pe cine va propune conducerea interimară PSD ALBA să de-a afară? Deoarece 2 consilieri au votat pentru buget si unul impotrivă! Data trecută au votat toti 3 impotrivă! Cert este că la PSD ALBA continuă circul…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax