Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tâlhăria din gara Teiuș: Tânărul bănuit că a agresat și tâlhărit o femeie, REȚINUT de polițiști

Publicat

Tâlhăria din gara de Teiuș: Tânărul de 25 de ani din comuna Valea Lungă (Alba) a fost reținut joi de polițiști, fiind acuzat că în noaptea de miercuri spre joi a tâlhărit o femeie și i-a furat rucsacul cu documente și bani, în Gara din Teiuș.

Potrivit IPJ Alba, joi, 15 februarie 2024, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Alba au fost sesizați, de către o tânără de 30 de ani, din municipiul Zalău, județul Sălaj, cu privire la faptul că, în noaptea de 14/15 februarie 2024, în timp ce se afla în gara din Teiuș, ar fi fost deposedată, prin violență, de un rucsac în care avea documente de identitate și suma de 30 de lei.

Citește și: Tâlhărie în gara din Teiuș: o tânără a fost agresată de un tânăr și a rămas fără bunuri. Autorul a fost prins de polițiști

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Alba, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, în persoana unui tânăr de 25 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba, iar, cu sprijinul polițiștilor Secției 5 Poliție Rurală Blaj, acesta a fost depistat și condus la sediul poliției.

„Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de vineri, 16 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Reamintim faptul că tânărul din Blaj și o femeie din Zalău au ajuns de la Cluj, miercuri, în jurul orei 23:30, cu o ocazie, în gara CFR din orașul Teiuș.

Cei doi au rămas în incinta stației CFR până în jurul orei 01:50, când pe fondul unor discuții în contradictoriu / neînțelegeri, tânărul a început să o agreseze fizic.

A tras-o de haine și a trântit-o la pământ, încercând să o scoată din sala de așteptare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax