Connect with us
Publicitate

AIUD

Tâlhărie la supermarket în Aiud. Doi tineri din județul Ilfov au fost arestați preventiv

Publicat

catuse

Cei doi tineri din județul Ilfov, reținuți pentru tâlhărie la un supermarket din Aiud, au fost arestați preventiv. Unul dintre ei l-a atacat pe agentul de pază cu o sticlă, iar celălalt a agresat o vânzătoare.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre doi tineri, de 34 și 35 de ani, din Chitila (județul Ilfov), care au fost reținuți marți pentru tâlhărie, iar, miercuri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.

Fapta s-a petrecut în 14 octombrie, iar cei doi au fost identificați marți, de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud.

Vezi și TÂLHĂRIE într-un supermarket din Aiud. Agentul de pază, lovit cu o sticlă. Doi suspecți reținuți

La acea dată, tinerii ar fi pătruns în supermarket și ar fi sustras mai multe produse alimentare și sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-au ascuns sub haine, iar în timp ce ar fi încercat să plece din magazin au fost observați de către agentul de pază. Pentru a-și asigura scăparea, unui dintre bărbați l-ar fi lovit pe agentul de pază, cu o sticlă de băutură alcoolică, iar celălalt ar fi împins-o pe o reprezentantă a magazinului care ar fi observat scena și ar fi încercat să intervină pentru a-i împiedica să iasă din supermarket.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax