Connect with us
Publicitate

AIUD

Tâlharii din Hopârta, trimiși în judecată. Au intrat peste un bătrân în casă, l-au bătut și i-au furat ultimii bani

Publicat

cutit, briceag, atac

Doi bărbați, unul din județul Bihor și altul din Alba au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie calificată. Gal Aurel Claudiu și Hegeduș Elvis au intrat au intrat în casa unui bătrân de 83 de ani, din Hopârta pe care l-au amenințat cu un cuțit, l-au bătut și i-au furat 30 de lei și un telefon mobil.

Dosarul în care cei doi bărbați vor fi judecați pentru tâlhărie calificată a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud. Momentan bărbații sunt în arest preventiv, iar următoarea ședință de verificare a măsurii privative de libertate este în data de 5 aprilie. 

Potrivit IPJ Alba, marţi, 12 martie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud i-au identificat şi reţinut pe doi bărbaţi, de 38 şi 26 de ani, primul din judeţul Bihor, iar cel de-al doilea din comuna Hopârta, judeţul Alba, ca persoane bănuite de săvârșirea unei fapte de tâlhărie sesizată poliţiei marţi dimineaţa.

CITEȘTE ȘI: Arest preventiv pentru tâlharii din Hopârta. Au intrat peste un bătrân în casă, l-au bătut și i-au furat 30 de lei

 Cei doi ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unui bărbat de 83 de ani, din comuna Hopârta pe care, prin violenţă şi sub ameninţarea cu un cuţit, l-ar fi deposedat de suma de 30 de lei şi de telefonul mobil.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax