Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânăr de 19 ani din Aiud, reţinut pentru furturi din subsolurile blocurilor. Prejudiciul total este de 4.000 de lei

Publicat

Poliţiştii de la investigaţii criminale de la Aiud au identificat un tânăr cu antecedente penale din localitate, ca suspect principal în mai multe cazuri de furturi din subsolurile de blocuri din oraş. Pagubele produse de acesta ajung la suma de 4.000 de lei. Tânărul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Marţi, 8 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe P.S.S., de 19 ani, din Aiud, în timp ce intenţiona să predea un cazan din cupru, la un centru de colectare a deşeurilor feroase din Aiud.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în noaptea de 07/08.05.2012, tânărul a sustras cazanul, în valoare de 300 de lei, din pivniţa de la subsolul unui bloc de locuinţe din Aiud.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit faptul că, în nopţile de 30/31.01.2012, 20/21 şi 21/22.03.2012, tânărul a pătruns prin efracţie în alte 3 pivniţe de la subsolurile blocurilor din Aiud de unde au sustras unelte de pescuit şi produse alimentare în valoare de 1.900 de lei.

Pe timpul cercetărilor, faţă de suspect, a fost extinsă urmărirea penală cu privire la alte trei furturi din pivniţele aflate la subsolul blocurilor din zona cartierului Micro 3, de unde a sustras produse alimentare, scule şi articole de pescuit, precum şi băuturi alcoolice, fapte care nu au fost sesizate poliţiei de către păgubiţi.

Prejudiciul total cauzat prin faptele sale este în valoare de 4.050 lei. Din cercetări a rezultat că suspectul a vândut bunurile sustrase în piaţa din municipiul Câmpia Turzii.

P.S.S. este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat la data de 14 aprilie 2011 la 1 an si 6 luni  închisoare cu suspendare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Faţă de acesta, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax