Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 22 de ani din Ciugud, arestat preventiv. A fost surprins de proprietarul unei case din Hăpria în timp ce fura din locuinţă

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din Ciugud a ajuns în arestul poliţiei şi este cercetat pentru tâlhărie, după ce a fost surprins de un cetăţean din Hăpria în timp ce-i fura bani din casă. Acesta mai este suspect în alte trei cazuri de furt din locuinţe.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos – Postul de Poliţie Ciugud au fost sesizaţi, joi, despre faptul că, în jurul orei 8.30, un bărbat a pătruns în locuinţa unei persoane din localitatea Hăpria, de unde a sustras suma de 30 lei. Surprins în locuinţă, l-a îmbrâncit pe proprietar pentru a-şi asigura fuga de la locul faptei.

La scurt timp, pe baza datelor şi informaţiilor obţinute de la victimă şi alte activităţi specifice,  poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect al infracţiunii de tâlhărie în persoana lui R.L.Ş. (22 de ani), domiciliat în comuna Ciugud.

Din cercetările effectuate, poliţiştii au constatat că R.L.Ş. este suspect şi în cazul altor trei infracţiuni de furt din locuinţă, comise în perioada noiembrie-decembrie 2012. Totodată, s-a stabilit că suspectul este recidivist, acesta fiind condamnat anterior în mod repetat tot pentru săvârşirea de infracţiuni de furt.

Faţă de R.L.Ş. poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere şi l-au prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Propunerea a fost însuşită de procurori şi magistraţii din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  tâlhărie şi violare de domiciliu.

Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax