Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 24 de ani, din Vinţu de Jos, arestat pentru tâlhărie. „Zona de acţiune” a acestuia era Gara CFR din Alba Iulia

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr de 24 de ani, din Vinţu de Jos, pentru care au fost probate mai multe fapte de tâlhărie, furt calificat şi înşelăciune. Acesta a fost identificat ca fiind autorul mai multor furturi în zona Gării CFR Alba Iulia.

H.G. (24 de ani) din Vinţu de Jos va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

În responsabilitatea sa, poliţiştii au stabilit că se află mai multe fapte ilegale, dintre acestea fiind amintite agresiunea cu intenţia de furt asupra unui bărbat, în data de 13 martie 2011, în jurul orei 21.00 , în faţa staţiei CFR din Alba Iulia. H.G. intenţiona să sustragă o unitate centrală de calculator.

De asemenea, în 25 mai 2011, în jurul orei 13.30, în aceeaşi locaţie, a furat un telefon mobil. Luni, 11 iulie, la ora 22.00, la un restaurant din Gara CFR Alba Iulia, H.G. l-a înşelat pe un bărbat, în timpul unui schimb valutar, cu suma de 400 de lei.

Tot acesta a fost considerat responsabil de furtul unor sticle de băuturi alcoolice dintr-un local din Vinţu de Jos, de la începutul acestui an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate