Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 30 de ani din Alba Iulia, cu dosar penal. A fost prins pe DN1, la volanul unui autoturism neînmatriculat şi cu acte false

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un tânăr de 30 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de către polițiști la volanul unui autoturism neînmatriculat. Totodată, oamenii legii au descoperit că alte documente, respectiv certificatul de înmatriculare, inspecția tehnică și asigurarea obligatorie de răspundere civilă prezentau indicii că au fost falsificate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 iulie, la ora 9.55, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe DN 1, în afara localității Lancrăm.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că documentele prezentate de conducătorul auto, respectiv certificatul de înmatriculare, inspecția tehnică și asigurarea obligatorie de răspundere civilă, prezentau indicii că au fost falsificate.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax