Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 32 de ani din Aiud, cercetat penal după ce a condus o maşină neînmatriculată, cu 1,39 mg/l alcool pur “la bord”

Publicat

Un tânăr de 32 de ani din Aiud a fost oprit în trafic, joi, de poliţişti, în timp ce conducea o maşină cu autorizaţia de circulaţie expirată şi sub influenţa alcoolului. Este cercetat penal.

Şoferul a fost oprit pe strada Ion Creangă din Aiud. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care G.C. (32 de ani) din Aiud a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că autoturismul condus de bărbat avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.

Faţă de G.C., au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax