Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba, implicat într-un ACCIDENT rutier în Bistrița-Năsăud. Impact între un camion și un autoturism

Publicat

Un tânăr de 29 de ani din Alba a fost implicat miercuri după-amiaza într-un accident rutier în județul Bistrița-Năsăud. Camionul pe care acesta îl conducea a intrat într-un autoturism, pe DN 17D, la ielirea din localitatea Salva spre Beclean. 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, miercuri, pe Drumul Național 17D, pe raza localității Salva, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit la un accident, soldat cu rănirea unei persoane.

Vezi și Accident pe autostrada A1 Sebeș- Sibiu, între un camion și un autoturism. Trafic blocat pe ambele sensuri de circulație

Din primele verificări efectuate la fața locului, coliziunea a avut loc între un autoturism, condus de un bărbat de 64 de ani, din Rebrișoara și un camion condus, de un tânăr de 29 de ani, din județul Alba.

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 64 de ani care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pentru aproximativ 40 de minute, traficul rutier a fost dirijat de polițiștii care au intervenit la fața locului, alternativ, pe câte un sens.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, pompierii militari de la Secția de Pompieri Năsăud au intervenit în localitatea Salva, ieșire spre Beclean la un accident rutier între un autocamion și un autoturism cu o victimă conștientă, cooperantă, neîncarcerată, rămasă blocată în autoturism care acuză dureri la nivelul membrelor.

În accident au fost implicate trei persoane, doi bărbați și o femeie. Toate persoanele au fost evaluate la fața locului, unul dintre bărbați a fost transportat la spital cu multiple contuzii, iar celelate două persoane au refuzat transportul la spital.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax